Hytte/senkepumper

Hytte/senkepumper

Vi leverer også senkepumper gjennom vårt samarbeid med Norsk Pumpeservice   Produsent og typer pumper er fra Albatross og Grundfos for bruk i drikkevannsbrønner, hytter, hus og vannverk. Med disse produkter kan man sette sammen et komplett vannforsyningsanlegg som sikrer stabil tilførsel av drikkevann.

I tillegg leveres egne pumpe-hus for disse, se bilder av Albatros hyttepumpe i galleriet nedenfor

Vi tilbyr nedsenkbare varmepumper av høy kvalitet fra de ledende produsentene Albatross og Grundfos for å kunne dekke et hvert varme-, kjøle- og tappevannsbehov i næringsbygg – på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte. Våre nedsenkbare pumper er av høy kvalitet og til de fleste behov. Pumpene er produsert i rustfritt stål. Skovlene er laget i polykarbonat som gjør pumpen svært slitesterk ovenfor partikler som sand ol. Franklin Electric lager motoren vi bruker.

Alle pumpens lagre er vannsmurte, der er derfor ingen mulighet for oljelekkasje til vannkilden. Alle pumper er levert med tilbakeslagseventil.  Vår leverandør av pumper og utstyr er Norsk Pumpeservice 

Dere kan kontakte oss for bestilling av deler, pumpehus eller ren brønn/pumpeservice, vi har det meste på lager og er tilstede for dere!