Væske-vann varmepumper

Væske-vann varmepumper

Vi tilbyr væske-vann varmepumper av høy kvalitet fra de ledende produsentene Albatross og Grundfos for å kunne dekke et hvert varme-, kjøle- og tappevannsbehov i næringsbygg – på en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte. Våre nedsenkbare pumper er av høy kvalitet og til de fleste behov. Pumpene er produsert i rustfritt stål. Skovlene er laget i polykarbonat som gjør pumpen svært slitesterk ovenfor partikler som sand ol. Franklin Electric lager motoren vi bruker.

Alle pumpens lagre er vannsmurt, der er derfor ingen mulighet for oljelekkasje til vannkilden. Alle pumper er levert med tilbakeslageventil. Vår faste leverandør er Norsk Pumpeservice 

Med en jord, fjell eller vann varmepumpe kan du senke oppvarmingskostnadene dine med inntil 80 %. Rundt omkring oss finnes energikilder i form av lagret solenergi som vi kan benytte til oppvarming av våre boliger. Men hvordan kan noen få plussgrader gi energi nok til oppvarming av en hel bolig?

miljobilde_nytt_nibe-pumper

Væske-vann varmepumper fra NIBE

En investering i varmepumpe for jord, sjø, berg eller grunnvann er en langsiktig investering for lavere oppvarmingsutgifter. Ingen andre alternativer gir like store besparelse. Man regner at en slik investering skal ha betalt seg innen 5-9 år, avhengig av strømpris og størrelsen på huset.

miljobilde2_nibe-pumper

NIBEs varmepumper er bygd på over 20 års erfaring, og NIBE regnes i dag som en av Europas største produsenter av varmeprodukter til villamarkedet.

NIBEs bergvarmepumper er varmepumper med fjell, jord, grunnvann og sjø som varmekilde. Se forøvrig vår samarbeidspartner og deres produsent sin hjemmeside for mer info : http://www.nibeenergysystems.no/