Om oss

Nordnorsk Brønnboring leverer helårlige boretjenester som befaring, pæling, veigjennomboring, presisjonsboring, bore vannbrønner og energibrønner, gjøre grunnundersøkelser, og levere vannfilter og innsatser. Selskapet har kunder i hele Nord-Norge og på Svalbard.

Nordnorsk Brønnboring sitter på bred og lang erfaring og kompetanse og satser stort på kvalitet, både i form av jevnlig faglig oppdatering og videreutdanning av ansatte og moderne teknologi. Oppdaterte godkjenninger og sertifiseringer av ansatte, digitalisering i arbeidsprosesser og utstyr og moderne maskiner er fundamentet i selskapet. 

Joakim Stordahl Antonsen

Joakim Stordahl Antonsen

Service og logistikksjef

Ivan Hansen

Ivan Hansen

Driftssjef

Finn Hansen

Finn Hansen

Daglig leder

Arturas Sapaila

Boreoperatør

Historien vår

Nordnorsk Brønnboring ble etablert i 2004 i Skånland i Ofoten. Etter noen års drift flyttet bedriften i 2011 til Stokmarknes i Hadsel. I 2019 skiftet Nordnorsk Brønnboring eiere og bedriften er i dag datterselskap i F. Hansen Holding med Finn Hansen som daglig leder.

Finn Hansen flyttet fra Båtsfjord til Stokmarknes med familien sin i 1987 og har gjennom årene både drevet rederi, eiendomsforvaltning, fiskeri og pallefabrikk på Stokmarknes. I 2019 overtok Hansen også selskapet Nordnorsk Brønnboring. I løpet av 2019 har etterspørselen etter boretjenester fra det nordnorske selskapet økt kraftig og selskapet har i dag oppdrag i hele regionen og på Svalbard.

Nordnorsk Brønnboring er et godt lag av svært kompetente ansatte. Daglig leder Finn Hansens engasjement for godt håndverk, fokus på samarbeid og felles verdiskapning nyter både ansatte og kunder av Nordnorsk Brønnboring godt av.

KONTAKT OSS I DAG

La vår kompetanse og lange erfaring innen boring av ulike brønner og fundamentering komme deg til gode. Vi kommer gjerne på befaring for å gi deg en anbefaling og et godt tilbud.

Kontakt oss