Vannanalyse/prøve

Vannanalyse/prøve

 

Vann spiller en livsviktig rolle i vårt liv. En del stoffer og organismer som kan ha helsemessig betydning, vil ikke kunne oppdages i vannet uten at det blir analysert. Dette må gjøres av laboratorium som kan analysere for fysikalsk-kjemiske og/eller mikrobiologiske parametre.

Da flaske-emballasje kan påvirke analyseresultatet, er det viktig at riktige prøveflasker spesielt laget for vannanalyser blir brukt. For enkelte parametre som pH, radon, ammonium og mikroorganismer, er det viktig at det ikke går for lang tid fra vannet blir prøven er tatt, til det blir analysert.

Vår gode samarbeidspartner vannbehandling.no leverer profesjonell hjelp og veiledning, de leverer også renseanlegg for fjerning av jern, mangan, lukt, smak, farge, sedimenter etc. Vi anbefaler dere og kontakte dem for flere spørsmål, råd og behov, klikk på deres logo under her ;vannbehandling_logo

Vi samarbeider med dem og kan tilby pakker med ferdig-kit inkludert anvisning for prøvetaking, og evt ferdigfrankert retur emballasje for ekspresspost. Vannprøven må dere da levere/sende innen 12-24 timer til nærmeste laboratorium, for at de skal kunne ta en godkjent analyse.

Fyll ut skjema under og vi sender deg et vannprøve-kit som dere finner veiledning for selve måten prøvetakingen skal gjøres. Resultatet av prøven sendes oss og vi kontakter dere.